Τρόποι Πληρωμής

  • Με αντικαταβολή – Με αυτήν την μέθοδο μπορείς να πληρώσεις τον ταχυμεταφορέα της εταιρείας courier αμέσως μόλις παραδώσει τα προϊόντα στο χώρο σου. Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία επιβαρύνεται επιπλέον με 2,5€. Η αντικαταβολή δεν εφαρμόζεται σε παραγγελίες αξίας 200 ευρώ και άνω.
  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό – Αν επιλέξεις την τραπεζική κατάθεση, επικοινώνησε μαζί μας για να δεσμεύσουμε τα προϊόντα που παρήγγειλες.
    Επίσης, παρακαλούμε αμέσως μετά την κατάθεση να μας αποστείλεις αντίγραφο του Εντύπου Κατάθεσης με e-mail στο info@auto-motive.gr. Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψεις το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας. Επαναλαμβάνουμε ότι μετά την κατάθεση θα πρέπει να μας αποστείλεις το αντίγραφο αυτού του Εντύπου. Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο (2) ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

  Viva Wallet: GR9370100000000277888231282
Eurobank: GR1602602820000140201391359

 Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΗΝΑΣ ΕΕ

  • Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα – Χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα σου δίνουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μέσα από τη νέα δυναμική πλατφόρμα της σελίδας μας παρέχουμε δωρεάν την υπηρεσία πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.
  • Paypal – H υπηρεσία PayPal είναι μια ασφαλής και πρακτική μέθοδος πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων. Κάθε χρήστης δημιουργεί μία φορά έναν ιδιωτικό προφίλ στο οποίο «κουμπώνει» τις κάρτες και τα στοιχεία για τις πληρωμές του. Έτσι, δεν χρειάζεται να εισάγει κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας του στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αρκεί να πατήσει την επιλογή πληρωμής μέσω PayPal και να συνδεθεί με το Όνομα Χρήστη (username) και τον Κωδικό (password) που επέλεξε κατά την εγγραφή του στην υπηρεσία.