Φίλτρα
Τιμή
Κατασκευαστής
Χρώμα Σέλας
-24%
13.90

2 σε απόθεμα. Άμεση παράδοση σε 1-3 ημέρες

-23%
15.50

1 σε απόθεμα. Άμεση παράδοση σε 1-3 ημέρες

-20%

Σέλες ποδηλάτου

Σέλα Ποδηλάτου OEM 42232

6.10

30 σε απόθεμα. Άμεση παράδοση σε 1-3 ημέρες

-23%
11.50

11 σε απόθεμα. Άμεση παράδοση σε 1-3 ημέρες

-21%
11.50

6 σε απόθεμα. Άμεση παράδοση σε 1-3 ημέρες

-28%
12.90

7 σε απόθεμα. Άμεση παράδοση σε 1-3 ημέρες

-32%
9.90

1 σε απόθεμα. Άμεση παράδοση σε 1-3 ημέρες


Σέλες Ποδηλάτου


Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η σέλα ποδηλάτου πρέπει να επιλέγεται με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουμε τα αθλητικά παπούτσια μας. Καλό θα ήταν, δηλαδή, να λαμβάνουμε υπόψιν μας παράγοντες όπως το πλάτος ή το σχήμα της και το πόσο μαλακή είναι.

 

Το να μπείτε σε ένα μαγαζί και να πείτε απλά «Θέλω μία άνετη σέλα ποδηλάτου» είναι λίγο γενικόλογο. Φροντίστε, προτού αγοράσετε τη νέα σέλα ποδηλάτου σας, να λάβετε υπόψιν μερικά πράγματα για το σώμα σας και για το πώς χρησιμοποιείτε το ποδήλατο.Ποιες σέλες ποδηλάτου ταιριάζουν στο σώμα και τις συνήθειές σας;


Μπορεί να θεωρείτε ότι μία μαλακή και φαρδιά σέλα ποδηλάτου είναι ό,τι πρέπει αν ποδηλατείτε γρήγορα και για αρκετές ώρες. Όμως, αυτό δεν ισχύει πάντα. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι στενές και σκληρές σέλες ποδηλάτου διευκολύνουν περισσότερο το πετάλι σε έντονες συνθήκες ποδηλασίας. Αν, όμως, ποδηλατείτε σπάνια και σε χαλαρές συνθήκες, ίσως σέλες για ποδήλατα με μεγάλο πλάτος να είναι πιο κατάλληλες.

 

Να θυμάστε ότι η σέλα ποδηλάτου είναι φτιαγμένη για να υποστηρίζει μόνο ένα μέρος του βάρους σας και όχι ολόκληρο το βάρος του, όπως κάνει μια καρέκλα.

 

Αν χρειάζεστε μια σέλα ποδηλάτου για αναπαυτική χρήση, αυτή τη σελίδα του Auto-Motive θα σας φανεί χρήσιμη. Εδώ θα βρείτε αρκετά σχέδια για σπορ ή καθημερινή χρήση, γεμισμένα με ειδικό αφρό και «ντυμένα» με ανθεκτικό κάλυμμα. Αν χρειάζεστε και κάτι ακόμα, μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά ποδηλάτων που διαθέτουμε.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger
Call Now Button