Μενού

0

€0.00

Ανταλλακτικά ποδηλάτων

16 Προϊόντα

Κατάλογος

Εμφάνιση

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό


Ανταλλακτικά Ποδηλάτων


Σας αρέσει η ποδηλασία; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να παραμετροποιήσετε το «όχημα» με την τεράστια ποικιλία από ανταλλακτικά ποδηλάτου που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

Τα περισσότερα ανταλλακτικά ποδηλάτων χρησιμοποιούνται σε επισκευές ή βελτιώνουν την άνεσή σας ενώ ποδηλατείτε. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι ντίζες σέλας (παλουκόσελα) με τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος στο οποίο θα κάθεστε ενώ κάνετε ποδήλατο. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά πετάλια ποδηλάτου για καλύτερη εφαρμογή του πέλματος και αυξημένη σωματική απόδοση στο δρόμο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για τα χέρια σας με ένα σετ χερούλια ποδηλάτων. Καλό θα είναι να έχετε στην άκρη και ένα σετ σαμπρέλες ποδηλάτου σε περίπτωση που σκάσει κάποιο λάστιχο.

 

Τα ανταλλακτικά ποδηλάτου μπορεί να αφορούν και τη στάθμευση του ποδηλάτου. Χαρακτηρικό παράδειγμα είναι τα stand ποδηλάτων (ποδηλάτων), που σας βγάζουν από τον κόπο να ψάχνετε κάποια επιφάνεια για να στηρίξετε το ποδήλατο.

 

Βρείτε 145+ ανταλλακτικά ποδηλάτων σε αυτή τη σελίδα και παραγγείλτε τα άμεσα και εύκολα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger