Μενού

0

€0.00

Προβολάκια

1 Προϊόν

Κατάλογος

Εμφάνιση

Ανά σελίδα

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό


Προβολάκια


Τα προβολάκια μηχανής (γνωστά και ως προβολάκια μότο) γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα στον προαιρετικό εξοπλισμό των καινούργιων δίτροχων, αλλά και στην after market αγορά. Η βασική τους λειτουργία είναι να βοηθούν την ορατότητα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως ομίχλη ή βροχή. Δεδομένου ότι η οδήγηση σε τέτοιες συνθήκες εκθέτει το σώμα του αναβάτη σε αρκετούς κινδύνους, τα προβολάκια έχουν πολύ σημαντικό ρόλο. Τα περισσότερα από αυτά χρησιμοποιούν την τεχνολογία Led και τοποθετούνται στα πλαϊνά της μηχανής, πάνω στο προστατευτικό κάγκελο.


Πλεονεκτήματα στα προβολάκια Led moto


Τα πλεονεκτήματα που έχουν τα Led προβολάκια μηχανής είναι αρκετά. Καταρχήν, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, ωφελώντας και τη μπαταρία της μοτοσυκλέτας. Όμως, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους φαίνεται στο δρόμο. Τα προβολάκια μότο Led παράγουν ένα λευκό φωτισμό που μοιάζει αρκετά με το φυσικό φως και έτσι διαχέεται καλύτερα σε σχέση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες. Ακόμα, η γωνία της δέσμης μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα από τον ίδιο τον αναβάτη.

Αποκτήστε τα δικά σας προβολάκια Led μότο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αποκτήστε καλή ορατότητα ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger