Μενού

0

€0.00

Μπαταρίες μοτοσυσκλέτας

10 Προϊόντα

Κατάλογος

Εμφάνιση

Ανά σελίδα

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό


Μπαταρία Μoτοσυκλέτας


Η μπαταρία της μηχανής (για συντομία: μπαταρία μότο) είναι η «καρδιά» της, αφού την τροφοδοτεί με την απαραίτητη ενέργεια για να πάρει μπροστά και να αποδίδει όπως πρέπει στο δρόμο. Προτού αγοράσετε μια μπαταρία μηχανής, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε το μηχανικό σας και το εγχειρίδιο χρήσης της.

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι τα αμπέρ που χρειάζεται για να λειτουργήσει (αμπέρ εκκίνησης) και την ποσότητα ενέργειας που αποδίδει ανά ώρα (αμπερώρια). Η ειδική μπαταρία μότο που θα αγοράσετε πρέπει να καλύπτει αυτές τις δύο προδιαγραφές ανάλογα με τον τύπο, τον κινητήρα, την παλαιότητα και τις ανάγκες του δίτροχού σας.

 

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη στις μπαταρίες μότο, όπως και σε όλες τις μπαταρίες οχημάτων, είναι το αν ο θετικός πόλος βρίσκεται στα αριστερά ή στα δεξιά. Για να το καταλάβετε αυτό, αρκεί να γυρίσετε τη μπαταρία προς την πλευρά των πόλων και να δείτε αν ο θετικός πόλος (σημαδεμένος συνήθως με κόκκινο χρώμα) βρίσκεται στα αριστερά ή στα δεξιά.

 

Επιλέξτε τώρα την κατάλληλη μπαταρία μοτοσυκλέτας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία του Auto-Motive και παραλάβετέ την σε μόλις λίγες μέρες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε στη διάθεσή σας για επικοινωνία.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger