Γνωρίστε τα επαγγελματικά προϊόντα αυτοκινήτου Motip Auto Motive.gr

Γνωρίστε τα επαγγελματικά προϊόντα αυτοκινήτου Motip

Η συντήρηση-καθάρισμα των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου είναι μία από τις πιο συνηθισμένες εργασίες που κάνουν οι μηχανικοί αυτοκινήτων. Για αυτούς τους επαγγελματίες τα αποτελεσματικά και αξιόπιστα προϊόντα είναι απαραίτητο εργαλείο δουλειάς.

Η Motip είναι μία εταιρεία που προσφέρει μια πλήρη σειρά από τέτοια προϊόντα, τα οποία θα σας παρουσιάσουμε σε αυτόν τον οδηγό αγοράς.

Λίγα λόγια για τη Motip

Η Motip είναι μία από τις παλιότερες και πιο έμπειρες εταιρείες στους κλάδους της αυτοκίνησης, των επισκευών, της ποδηλασίας και των κατασκευών τύπου DIY. Ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 1946 θέλοντας να αξιοποιήσει την τεχνολογία των σπρέι αεροζόλ, που τότε βρισκόταν ακόμα σε ανάπτυξη.

Μεγάλο κομμάτι στον κατάλογό της καταλαμβάνουν τα χρώματα σε μορφή σπρέι ή επαγγελματικών μολυβιών, καθώς και τα προϊόντα βιομηχανικής χρήσης. Όμως, διαθέτει και πολλά προϊόντα στο αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα. Αν και τα είδη που παράγει είναι παραπάνω από ικανοποιητικά για τις καθημερινάς μας ανάγκες, μπορούν να σταθούν πολύ άνετα και ως επαγγελματικά προϊόντα αυτοκινήτου ή μηχανής.

Σπρέι Motip Auto Motive.gr

 

Σπρέι Motip για περιποίηση αυτοκινήτου

Στη συνέχεια του οδηγού μας, λοιπόν, θα εστιάσουμε σε αυτά τα επαγγελματικά προϊόντα αυτοκινήτου που παράγει η Motip για δίτροχα και τετράτροχα.

 

Καθαριστικά κινητήρα και φρένων

Ξεκινάμε την παρουσίασή μας με μια σειρά από προϊόντα πολύ σημαντικά για την καλή κατάσταση του κινητήρα, ιδίως όταν το όχημα παραμένει παρκαρισμένο για μεγάλο διάστημα.

Το πρώτο έιναι το αντισκουριακό σπρέι για κινητήρα 090303. Με αυτό αντισκουριακό-λιπαντικό λάδι μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα σκουριά από κάθε σημείο του κινητήρα. Αυτό γίνεται χάρη στην ειδική φόρμουλα από MOS2 και γραφίτη, η οποία έχει μεγάλη διεισδυτική ικανότητα και απωθεί την υγρασία.

Εναλλακτικά, ένα από τα καθαριστικά κινητήρα της ολλανδικής εταιρείας είναι και το 090506. Αυτό το σπρέι μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το μηχανικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, αφαιρώντας δύσκολους λεκέδες, γράσο, λιπαρή βρωμιά και λάδια. Μια άλλη επιλογή είναι και το σπρέι γράσου από χαλκού που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες με κωδικό 090301.

Συγκεκριμένα για το καρμπυρατέρ μπορείτε να επιλέξετε το σπρέι 090510.

Επίσης, η Motip σάς προτείνει και ένα καθαριστικό ειδικά για τη φλάντζα του κινητήρα σε μορφή τζελ, το καθαριστικό 090403. Η φλάντζα είναι ένα μέσο στεγανοποίησης που τοποθετείται ανάμεσα στην κυλινδροκεφαλή και το μπλοκ του κινητήρα ώστε να παρέχει μεγάλη στεγανότητα και αποφυγή διαρροών.

Ερχόμενοι στο σύστημα πέδησης των οχημάτων, σας προτείνουμε και το ειδικό καθαριστικό φρένων 090301. Αυτό το σπρέι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό και την απολίπανση στο συμπλέκτη, τα τακάκια, τα δισκόφρενα και άλλα μεταλλικά στοιχεία του συστήματος πέδησης. Το προϊόν είναι διαθέσιμο και σε μεγάλη συσκευασία των 750ml.

Για τα ντιζελοκίνητα οχήματα με φίλτρα DPF/FAP προτείνουμε τα καθαριστικά Motip DPF με κωδικούς 090515 και 090642.

 

Aντιψυκτικά αυτοκινήτων

Πολύ σημαντικά σκευάσματα για την συντήρηση του κινητήρα είναι φυσικά τα αντιψυκτικά αυτοκινήτων.

Η Motip έχει τη δική της πρόταση για αντιψυκτικό σπρέι κινητήρια με το 090306. Το συγκεκριμένο σκεύασμα έχει αντοχή μέχρι και -50 βαθμούς. Αντίστοιχη δράση έχει και το αντιψυκτικό σπρέι 090621, που είναι ειδικό για το ψυγείο και τα συστήματα ψύξης του αυτοκινήτου.

 

Λευκό γράσο

Ένα από τα πιο απαραίτητα «όπλα» στην εργαλειοθήκη του μηχανικού είναι το λευκό γράσο ή αλλιώς γράσο λιθίου. Το πιο βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι αντέχει σε μεγάλο εύρος θερμοκρασίας, από μεγάλο κρύο μέχρι μεγάλη ζέστη.

Το 090204 είναι ένα λευκό γράσο με υψηλή πρόσφυση και αντοχή σε θερμοκρασίες από -30C μέχρι 160C.

 

Καθαριστικά κλιματισμού και ταμπλό αυτοκινήτου

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει και αυτό την τιμητική του στον κατάλογο της Motip με τα παρακάτω προϊόντα.

Ο καθαριστικός αφρός 00702 είναι ιδανικός για το ταμπλό. Το καθαριστικό για υφάσματα 000707 θα κάνει σαν καινούργια όλα τα υφασμάτινα μέρη κάθε αυτοκινήτου και το conditioner 000708 όλα τα δερμάτινα. Για τα παράθυρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γυαλιστικό γυάλινων επιφανειών 000706.

Η απολύμανση στον κλιματισμού αυτοκινήτου είναι κι αυτή πολύ σημαντική, ιδίως μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού. Σε αυτό μπορούν να σας βοηθήσει κάποιο απολυμαντικό κλιματιστικού σε σπρέι από τη Motip (κωδικοί 090508, 000702, 000720, 000721).

 

Άλλα επαγγελματικά προϊόντα αυτοκινήτου

Ολοκληρώνουμε την παρουσίασή μας με κάποια ακόμα επαγγελματικά προϊόντα αυτοκινήτου της Motip:

 

Προϊόντα Motip… στο Auto-Motive!

Ελπίζουμε να βρήκατε χρήσιμο και κατατοπιστικό τον οδηγό μας. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα προϊόντα Motip που αναφέραμε παραπάνω, μπορείτε να το παραγγείλετε εύκολα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παραγγείλτε τα προϊόντα Motip από τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα και παραλάβετέ τα στην πόρτα σας με ασφάλεια σε λίγες μέρες. Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεσή σας για επικοινωνία.