Μενού

0

€0.00

Αισθητήρες παρκαρίσματος

3 Προϊόντα

Κατάλογος

Εμφάνιση

Ανά σελίδα

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό


Αισθητήρες Παρκαρίσματος


Οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου που συναντάμε στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς πλέον. Όμως, μπορούν να αγοραστούν και ξεχωριστά και να τοποθετηθούν σε κάποιο παλιό μοντέλο.

 

Ένα σετ από αισθητήρες παρκαρίσματος περιέχει συνήθως τέσσερις μικρούς σένσορες. Συνήθως οι σένσορες μπαίνουν στον πίσω προφυλακτήρα, αν και μερικές φορές τοποθετούνται και στον μπροστινό προφυλακτήρα ή στα πλάγια. Επιπλέον, στο σετ θα βρείτε μία οθόνη ελέγχου με πληροφορίες για την απόσταση από το πιο κοντινό εμπόδιο, αλλά και να ηχείο που εκπέμπει προειδοποιητικούς ήχους.

 

Οι δύο πιο συνηθισμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί ένα τέτοιο σύστημα παρκαρίσματος είναι οι υπέρηχοι και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Και οι δύο τεχνολογίες εκπέμπουν κύματα που χτυπούν στο πλησιέστερο εμπόδιο (π.χ. κολωνάκι, σταθμευμένο αμάξι) και επιστρέφουν πίσω. Αμέσως μετά το σύστημα υπολογίζει και εμφανίζει την απόσταση του αυτοκινήτου σας από το εμπόδιο με βάση το πόσο χρόνο πήρε για να φύγει το κύμα εμπρός και να γυρίσει πίσω.

 

Θα βρείτε αξιόπιστους αισθητήρες παρκαρίσματος με ηχητική και οπτική προειδοποίηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η τοποθέτησή τους είναι εύκολη. Παρόλα αυτά, αν έχετε την οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή με το μηχανικό σας.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger