-46%

Κουκούλες αυτοκινήτων

OEM KCC-105L

60.00 32.50

3 σε απόθεμα. Άμεση παράδοση σε 1-3 ημέρες

-42%
Εξαντλημένο

Κουκούλες αυτοκινήτων

OEM KCC-115XL

60.00 35.00

Εκτός αποθέματος

-45%

Κουκούλες αυτοκινήτων

OEM KCC-65

55.00 30.00

3 σε απόθεμα. Άμεση παράδοση σε 1-3 ημέρες


Κουκούλες αυτοκινήτων


Μια κουκούλα αυτοκινήτου αδιάβροχη θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη αν παρκάρετε το Ι.Χ. σας σε κήπο, αυλή ή στο δρόμο. Συνήθως είναι φτιαγμένη από απλό πλαστικό. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν κουκούλες αυτοκινήτων και από πιο σύνθετους συνδυασμούς υλικών (π.χ. πλαστικό με βαμβάκι), που προσφέρουν έξτρα στεγανότητα, αντοχή στην υγρασία και προστασία του περιβάλλοντος


Πολλές «απειλές», μία κουκούλα αυτοκινήτου


Αν νομίζετε ότι οι κουκούλες αυτοκινήτων χρησιμεύουν μόνο σε περιοχές με πολύ βροχή, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε. Η καλή κατάσταση του οχήματός σας κινδυνεύει εξίσου και από άλλες συνθήκες του περιβάλλοντος: υψηλές θερμοκρασίες, υπεριώδεις ακτινοβολίες, δυνατοί άνεμοι, υγρασία, λάσπη, ακαθαρσίες ζώων, γρατσουνιές… μία κουκούλα αυτοκινήτου, αδιάβροχη και στεγανή, μπορεί να σας προστατεύσει από όλα αυτά για πολλά χρόνια.

 

Ψάχνετε την καλύτερη κουκούλα αυτοκινήτου για εσάς; Σε αυτή την σελίδα του Auto-Motive μπορείτε να βρείτε τα σχέδια που σας προτείνουμε εμείς. Εσείς απλά καταγράψτε τις διαστάσεις του αυτοκινήτου σας για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος!

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger