Μενού

0

€0.00

Αλυσίδες & χιονοκουβέρτες

10 Προϊόντα

Κατάλογος

Εμφάνιση

Ανά σελίδα

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό


Αλυσίδες & χιονοκουβέρτες


Οι αλυσίδες χιονιού είναι ένα από τα αξεσουάρ αυτοκινήτου που καλό θα ήταν να έχετε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας. Δεν είναι μόνο το πολύ σημαντικό ζήτημα της ασφάλειας. Μπορούν κυριολεκτικά να σώσουν την κατάσταση σε έκτακτες καιρικές συνθήκες, αφού θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς να αποκλειστείτε.

Βέβαια, αντί για αλυσίδες χιονιού καλό θα ήταν να μιλάμε γενικότερα για «αλυσίδες αυτοκινήτου» ή «αντιολισθητικές αλυσίδες», αφού τα συγκεκριμένα αξεσουάρ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και όταν υπάρχει λάσπη, πάγος ή άλλη ολισθηρή επιφάνεια. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ακόμα και η λύση της κλασικής αλυσίδας έχει αντικατασταθεί με νέα σχέδια, που περιλαμβάνουν ειδικές μεταλλικές, στιβαρές επιφάνειες που κουμπώνουν στο πέλμα της ρόδας και έχουν μικρά καρφάκια.


Χιονοκουβέρτες ή χιονοαλυσίδες;


Μία άλλη τεχνολογία που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια είναι οι υφασμάτινες αλυσίδες χιονιού, ή αλλιώς οι λεγόμενες χιονοκουβέρτες. Αυτές προσφέρουν έξτρα πλεονεκτήματα, όπως μειωμένο θόρυβο και κραδασμούς κατά την οδήγηση, όμως καλό θα ήταν να αποφεύγεται η χρήση τους σε πολύ βαριά κακοκαιρία.

Η βασική διαφορά ανάμεσα στα δύο είδη αλυσίδων αφορά το πώς συμπεριφέρονται σε σχέση με το έδαφος. Οι κλασικές χιονοαλυσίδες αποτρέπουν το γλίστρημα επειδή «μπήγονται» στο έδαφος. Οι χιονοκουβέρτες το αποτρέπουν επειδή «απορροφούν» το πάνω στρώμα πάγου ή χιονιού με το οποίο έρχεται σε επαφή η ρόδα.

Όποιες αλυσίδες για χιόνια και αν επιλέξετε, το προσωπικό της Auto-Motive είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει, να λύσει τις απορίες σας και να αποστείλει το προϊόν της αρεσκείας σας στην πόρτα σας σε μόλις λίγες μέρες.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger