Μενού

0

€0.00

Βάσεις κινητών αυτοκινήτου

1 Προϊόν

Κατάλογος

Εμφάνιση

Ανά σελίδα

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό


Βάσεις Κινητών Αυτοκινήτου


Τα κινητά τηλέφωνα συνδυάζονται πλέον με όλη μας την καθημερινότητα. Εκτός από πολλές ευκολίες, αυτό φυσικά κρύβει και κινδύνους. Ένας από αυτούς είναι η απόσπαση της προσοχής μας όταν οδηγούμε, κάτι που συχνά οδηγεί σε μικρά ή μεγάλα ατυχήματα. Αν, λοιπόν, το κινητό σάς είναι απαραίτητο, καλό θα ήταν να προμηθευτείτε μία βάση κινητού αυτοκινήτου. Θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια και θα είναι και μία ένδειξη σεβασμού προς τους άλλους οδηγούς, που ενδέχεται να κινδυνεύσουν εξίσου αν αποσπαστεί η δική σας προσοχή.

 

Μία συνηθισμένη βάση στήριξης κινητού κολλάει στο παρμπρίζ με βεντούζα και διαθέτει μία ειδική δαγκάνα που συγκρατεί το κινητό. Τα περισσότερα σχέδια είναι συμβατά με όλα σχεδόν τα μοντέλα τηλεφώνων που κυκλοφορούν στην αγορά. Επιπλέον, διαθέτουν βραχίονα με περιστροφική κίνηση 360 μοιρών, έτσι ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο τηλέφωνο με το ένα χέρι.

 

Φυσικά, με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε και μία βάση κινητού για αυτοκίνητο με ακόμα περισσότερες παροχές, όπως μαγνήτη που κρατάει τη συσκευή σταθερή, μηχανισμό εύκολης απελευθέρωσης, ακόμα και φορτιστή.

 

Προμηθευτείτε τώρα μία εργονομική βάση κινητού αυτοκινήτου από το Auto-Motive και ταξιδέψτε με ασφάλεια χωρίς να αποχωριστείτε το κινητό σας τηλέφωνο.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger