Μενού

0

€0.00

Πατάκια αυτοκινήτου

22 Προϊόντα

Κατάλογος

Εμφάνιση

Ανά σελίδα

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό

  • 1
  • 2

Πατάκια Αυτοκινήτου


Μάλλον θα θεωρείτε ότι τα πατάκια αυτοκινήτων χρησιμεύουν απλά στο να κρατάνε την καμπίνα σε όμορφη κατάσταση, συγκρατώντας τη σκόνη, το χιόνι και τη λάσπη από τα παπούτσια των επιβατών. Όμως, έχουν και μια άλλη χρήση, πολύ σημαντική για την υγιεινή σας.

 

Με ένα σετ πατάκια αυτοκινήτου εξασφαλίζετε ότι η σκόνη, το χιόνι και η λάσπη θα μείνουν μακριά από τη μοκέτα στο πάτωμά του. Σε διαφορετική περίπτωση, το πιο πιθανό είναι ότι θα αναπτυχθούν μικροοργανισμοί ή υγρασία, καθώς και το ότι θα παγιδευτούν κομματάκια φαγητού, φύλλα, άμμος κτλ.


Πατάκια αυτοκινήτου από καουτσούκ ή μοκέτα;


Τα δύο υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα περισσότερα πατάκια αυτοκινήτου είναι το καουτσούκ-λάστιχο και η μοκέτα. Το καουτσούκ δίνει ένα πιο σπορ ύφος στο αμάξι, καθαρίζεται εύκολα και δεν μαζεύει εύκολα υγρασία. Για αυτό, καλό είναι να επιλέγεται σε περιοχές όπου βρέχει συχνά και έχει λάσπες.

 

Από την άλλη, τα πατάκια αυτοκινήτου με μοκέτα κρατούν τα περισσότερα σκουπιδάκια που μπορεί να πέσουν στο πάτωμα χάρη στις συνθετικές μικροΐνες τους. Καθαρίζονται πανεύκολα με μία ηλεκτρική σκούπα και λίγο υγρό χαλιών. Ορισμένα από αυτά τα πατάκια αυτοκινήτων διαθέτουν και ειδικές μικροΐνες που απορροφούν την υγρασία.

 

Στο Auto-Motive θα βρείτε πάνω από 20 διαφορετικά πατάκια αυτοκινήτου λαστιχένια ή σε στυλ μοκέτας, με λογότυπο ή χωρίς.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger