Μενού

0

€0.00

Καλύμματα τιμονιού αυτοκινήτου

2 Προϊόντα

Κατάλογος

Εμφάνιση

Ανά σελίδα

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό


Καλύμματα Τιμονιού Αυτοκινήτου


Ένα κάλυμμα τιμονιού προσφέρει σίγουρα ανανεωμένο στυλ στο αυτοκίνητό σας, αλλά θα σας φανεί χρήσιμο και για άλλους λόγους: για την αυξημένη άνεση και την έξτρα ασφάλεια που προσφέρει στην οδήγηση.

 

Σε όλους έχει τύχει να δυσκολευτούμε στην οδήγηση επειδή το τιμόνι του αυτοκινήτου μας είναι υπερβολικά ζεστό ή κρύο λόγω καιρικών συνθηκών. Άλλες φορές τυχαίνει να γλιστράει το τιμόνι επειδή τα χέρια μας είναι ιδρωμένα, δημιουργώντας εξίσου μεγάλη δυσκολία στην οδήγηση. Αυτά τα δύο προβλήματα λύνονται με τα καλύμματα τιμονιού, αφού προσφέρουν ενισχυμένο κράτημα και απορροφούν τη ζέστη και το κρύο.

 

Άνετη οδήγηση σημαίνει ασφαλής οδήγηση. Όσο εξελιγμένα και αν είναι τα τιμόνια αυτοκινήτου σήμερα, η ευθύνη παραμένει στα χέρια του οδηγού και στον τρόπο οδήγησής του. Ένα κάλυμμα τιμονιού θα σας βοηθήσει να νιώσετε πολύ καλύτερα το βάρος του οχήματος και δεν θα επιτρέψει στη ζέστη, το κρύο ή τον ιδρώτα να σας αποσπάσουν την προσοχή.

 

Αν ψάχνετε κάποιο κάλυμμα τιμονιού ραφτό για το αυτοκίνητό σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα Auto-Motive μπορεί να βοηθήσει. Βρείτε σε αυτή τη σελίδα καλύμματα τιμονιού ραφτά σε διάφορα χρώματα, διαβάστε τα χαρακτηριστικά τους και κάντε την παραγγελία σας άμεσα και εύκολα.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger