Μενού

0

€0.00

Υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτου

103 Προϊόντα

Κατάλογος

Εμφάνιση

Ανά σελίδα

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό


Υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτου


Εκτός από τις λάμπες αυτοκινήτου, εξίσου σημαντικοί για την ασφάλειά σας είναι και οι υαλοκαθαριστήρες. Αν και είναι ένα από τα απλούστερα εξαρτήματα σε ένα αυτοκίνητο, παρόλα αυτά υπάρχουν μερικα πράγματα που πρέπει να προσέξετε.


Κλασικοί υαλοκαθαριστήρες VS υαλοκαθαριστήρες με spoiler


Οι κλασικοί υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτου μοιάζουν με κρεμάστρες ως προς το σχήμα. Είναι αρκετά ογκώδεις και στιβαροί, όμως, ενδέχεται να ανασηκώνονται ελαφρά όταν το αυτοκίνητο τρέχει.

 

Από την άλλη, οι υαλοκαθαριστήρες με spoiler είναι νεότερης τεχνολογίας. Έχουν μία μικρή αεροτομή που τους διατρέχει σε όλο το μήκος, δίνοντάς τους αεροδυναμικό σχήμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να «κάθονται» καλύτερα πάνω στο παρμπρίζ του αμαξιού, ακόμα και όταν αυτό τρέχει αρκετά.


Λαστιχένιοι υαλοκαθαριστήρες VS υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης


Οι λαστιχένιοι υαλοκαθαριστήρες είναι αυτοί τους οποίους συναντάμε στα παλιότερα μοντέλα. Καλύπτονται από ένα στρώμα γραφίτη και γλιστράνε όταν έρχονται σε επαφή με νερό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνουν θόρυβο όταν ψιχαλίζει, επειδή γλιστράνε πιο δύσκολα.

 

Οι υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης είναι πιο μαλακοί. Κάνουν λιγότερο θόρυβο, αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες και αφήνουν πίσω τους ένα ελαφρύ αδιάβροχο στρώμα σιλικόνης όταν γλιστράνε στο παρμπρίζ.

 

Σε αυτή την κατηγορία του Auto-Motive θα βρείτε αυθεντικούς υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης από δύο γνωστές ιαπωνικές εταιρείες: τη Nakamoto και τη Mitutoyo. Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διαβάστε τα χαρακτηριστικά τους και κάντε τις παραγγελίες σας άμεσα τηλεφωνικά ή μέσα από το σύστημα ηλεκτρονικών αγορών της ιστοσελίδας μας.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger