Φίλτρα
Τιμή
Κατασκευαστής
Διάμετρος
Αξονας
Αμπέρ
Αμπέρ Εκκίνησης
Αμπερώρια
Αναλογία
Αριθμός Κλειδιών
Αριθμός LED
Διάμετρος Ποτηροθήκης
Διαστάσεις
Ευαισθησία
Φάσμα συχνοτήτων
Kelvin
Led οθόνη
Lumen
Μέγεθος
Μήκος
Περίμετρος Βάσης
Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°
Πλευρά τριγώνου
Πλήθος
Πολικότητα
Σειρά
Σένσορες
Στήριξη
Στήριξη βάσης
Στήριξη συσκευής
Τάση
Τεχνολογία
Τύπος
Τύπος αρωματικού
Τύπος Υαλοκαθαριστήρα
Ωμική αντίσταση
Volt
Watt
Χωρητικότητα
Χρώμα
Χρώμα Σέλας
Χρώμα Χειρολαβών
Υλικό
Υποδοχές φόρτισης

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.


Μπαταρίες Αυτοκινήτου


Η μπαταρία αυτοκινήτου είναι ένα από τα πιο βασικά εξαρτήματα του οχήματός σας, αφού είναι υπεύθυνη για το ξεκίνημα του κινητήρα, αλλά και για τη σταθερή λειτουργία όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών του συστημάτων.

Ο βασικός ρόλος που έχει μια μπαταρία αυτοκινήτου είναι να αποθηκεύει ηλεκτρισμό και να τον μοιράζει όταν αυτός είναι απαραίτητος. Για να γίνει αυτό, αναπτύσσεται τάση όταν δύο ανόμοια υλικά (οι θετικά και οι αρνητικά φορτισμένες πλάκες μολύβδου της μπαταρίας) έρχονται σε επαφή με έναν ηλεκτρολύτη (διάλυμα θειικού οξέος με νερό).


Τι πρέπει να προσέξετε σε μία μπαταρία αυτοκινήτου


Προτού αγοράσετε μία μπαταρία αμαξιού, καλό θα ήταν να γνωρίζετε 2-3 βασικές ορολογίες.

Η πρώτη από αυτές είναι τα λεγόμενα «αμπερώρια». Είναι ουσιαστικά μονάδα μέτρησης της χωρητικότητας που έχει η μπαταρία, αφού μετράει πόσα αμπέρ ενέργειας μπορεί αυτή να προσφέρει μέσα σε μία ώρα.

Ένας άλλος όρος είναι τα «αμπέρ εκκίνησης». Αυτή η μονάδα μέτρησης δείχνει την ένταση ηλεκτρικού ρεύματος που απαιτείται για να ξεκινήσει μια μπαταρία αυτοκινήτων τη λειτουργία της.

Τέλος, καλό θα ήταν να δώσετε προσοχή και στο αν η μπαταρία είναι «αριστερή» ή «δεξιά». Αυτό καθορίζεται από τη μεριά στην οποία βρίσκεται ο θετικός της πόλος, που συνήθως σημαδεύτεται με κόκκινο χρώμα.

Αγοράστε μία επώνυμη μπαταρία αυτοκινήτου από τα 150 διαφορετικά μοντέλα του Auto-Motive και αποκτήστε την σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεστε σε λίγες μέρες.

Call Now Button