Μενού

0

€0.00

Λάμπες αυτοκινήτου

53 Προϊόντα

Κατάλογος

Εμφάνιση

Ανά σελίδα

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό


Λάμπες Αυτοκινήτου


Οι λάμπες αυτοκινήτου είναι ίσως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ασφάλειά σας στην οδήγηση. Όταν βρίσκονται σε κακή κατάσταση, όχι μόνο περιορίζουν την ορατότητα, αλλά ενδέχεται να δημιουργήσουν και ηλεκτρολογικά προβλήματα.

 

Αν ψάχνετε λάμπες για τα φανάρια του αυτοκινήτου σας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι.


Φώτα αλογόνου αυτοκινήτου VS φώτα led αυτοκινήτου


Τα φώτα αλογόνου αυτοκινήτου είναι η τεχνολογία που θα βρείτε στα περισσότερα μοντέλα. Αντικατέστησαν τις λάμπες πυρακτώσεως που υπήρχαν παλιότερα στα φανάρια αυτοκινήτων. Χαρακτηρίζονται από ένα κιτρινωπό χρώμα που δεν υπάρχει στους νεότερους προβολείς αυτοκινήτου. Αποτελούνται από ένα νήμα βολφραμίου και το εξωτερικό τους γυαλί είναι φτιαγμένο από χαλαζία, που αντέχει σε θερμοκρασίες μέχρι και 600 βαθμών Κελσίου.

 

Στον αντίποδα βρίσκονται οι λάμπες led αυτοκινήτου. Τα φανάρια led θεωρούνται μια πιο premium κατηγορία λάμπας αυτοκινήτου, αφού έχουν μεγαλύτερη απόδοση με λιγότερη ενέργεια και χαρακτηρίζονται από υψηλότερη θερμοκρασία χρώματος (εξ ου και το λευκό χρώμα τους).


Λάμπα αυτοκινήτου H4, H1 ή H7;


Μια άλλη κατηγοριοποίηση στις λάμπες αυτοκινήτου, και πιο συγκεκριμένα στις μπροστινές, είναι το σχήμα τους. Όλα τα μπροστινά φώτα αυτοκινήτου χωρίζονται σε κατηγορίες με το γράμμα H: H1, H3, H4, H7, H11, HB3 και HB4. Αυτές έχουν μικρές διαφορές ως προς το σχήμα και το κούμπωμα. Άρα, δεν μπορείτε να πάρετε τις λάμπες led H4 του αυτοκινήτου σας και απλά να τις αντικαταστήσετε με H7, για παράδειγμα.

 

Για να βρείτε τα κατάλληλα φώτα που «φοράει» το αυτοκίνητό σας, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης του και το μηχανικό σας. Το Auto-Motive θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων, από λάμπες led αυτοκινήτου H4 μέχρι λάμπες αλογόνου H7 ή H11.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger