Μενού

0

€0.00

Αντιψυκτικά

10 Προϊόντα

Κατάλογος

Εμφάνιση

Ανά σελίδα

Απόκρυψη Φίλτρων

show blocks helper

Εύρος τιμής

Κατασκευαστής

Διαστάσεις

Αριθμός κλειδιών

Kelvin

Led Οθόνη

Lumen

Σειρά

Σένσορες

Τεχνολογία

Τύπος

Τύπος Αρωματικού

Τύπος Υαλοκαθαριστήρα

Volt

Watt

Χρώμα

Προϊόν Αξονας

Αμπέρ

Αμπέρ Εκκήνισης

Αμπερώρια

Αναλογία

Αριθμός LED

Διάμετρος

Διάμετρος Ποτηροθήκης

Μέγεθος

Μήκος

Περιστρεφόμενη κεφαλή 360°

Πλευρά τριγώνου

Πλήθος

Πολικότητα

Στήριξη

Στήριξη βάσης

Στήριξη συσκευής

Τάση

Τύπος Λιπαντικού

Χωρητικότητα

Χρώμα Σέλας

Χρώμα Χειρολαβών

Υλικό


Αντιψυκτικά αυτοκινήτου


Είναι γνωστό με πολλά ονόματα και η σημασία του για το αυτοκίνητο είναι πολύ σημαντική. Πρόκειται για το «αντιψυκτικό, αλλιώς γνωστό ως «υγρό του κυκλώματος ψύξης» ή ψυκτικό κινητήρα.

 

Οι περισσότεροι κινητήρες στα αυτοκίνητα σήμερα ψύχονται με απιονισμένο νερό, είναι δηλαδή υδρόψυκτοι. Αυτό το νερό αναμιγνύεται με το αντιψυκτικό του αυτοκινήτου και αποθηκεύεται στο ψυγείο του. Σε περίπτωση απότομης αλλαγής της θερμοκρασίας αυτό το υγρό κυκλοφορεί μέσα στον κινητήρα και διατηρεί τη θερμοκρασία του σε σχετικά σταθερά επίπεδα. Ταυτόχρονα, προστατεύει από τη διάβρωση του κινητήρα και λιπαίνει διάφορα εξαρτήματά του.


Παραφλού και συμπυκνωμένα αντιψυκτικά


Τα αντιψυκτικά αυτοκινήτου είναι διαθέσιμα είτε σε σκευάσματα έτοιμα προς χρήση, είτε σε συμπυκνωμένη μορφή που θέλει αραίωση. Τα πρώτα είναι γνωστά με τον γενικό όρο παραφλού (paraflu). Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα πολλά είδη παραφλού, και μπορείτε να τα ξεχωρίζετε από το όνομα ή το χρώμα τους. Ένα από τα γνωστότερα είναι το παραφλού G12 ή το πράσινο paraflu. Αυτό που διαφοροποιεί τον κάθε τύπο είναι τα συστατικά της φόρμουλάς του. Άλλα παραφλού είναι ιδανικά για έντονο κρύο, άλλα για οχήματα που κάνουν πολλά χιλιόμετρα κ.ο.κ.

 

Συμπυκνωμένο ή όχι, το να βρείτε το αντιψυκτικό αυτοκινήτου που ταιριάζει στον κινητήρα σας είναι πολύ εύκολο. Απλά συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κινητήρα σας και στη συνέχεια προμηθευτείτε την αντίστοιχη φόρμουλα από το Auto-Motive. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα στείλει το κατάλληλο σκεύασμα άμεσα στην περιοχή σας και ευχαρίστως θα σας προσφέρει επιπλέον συμβουλές για τη συντήρηση του κινητήρα σας σε ακραίες θερμοκρασίες.

Messenger icon
Στείλτε μας μήνυμα μέσα από την εφαρμογή του Messenger