5 αξεσουάρ μότο Givi για αποθηκευτικό χώρο Auto Motive.gr

9+5 Givi αξεσουάρ μότο αποθηκευτικού χώρου

Ευελιξία κινήσεων, αεροδυναμική ανεπανάληπτο στυλ. Αυτοί είναι μερικοί από τους πολλούς λογούς που μας κάνουν να αγαπάμε τις μηχανές! Όμως, υπάρχουν και στιγμές που χρειάζεται να φέρουμε τη μοτοσυκλέτα στα μέτρα της καθημερινότητας και των αναγκών της.Ο αποθηκευτικός χώρος της είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε χάρη στη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ μότο που υπάρχουν για αυτό το σκοπό.

Η ιταλική εταιρεία Givi δίνει ίσως τις καλύτερες λύσεις σε όσους αναζητούν αξεσουάρ μηχανής και αναβάτη για αύξηση του αποθηκευτικού χώρου. Δημηριουργήθηκε το 1978 από το λάτρη της μηχανοκίνησης και αναβάτη στο Moto GP Giuseppe Visenzi. Η αφοσίωσή του στην εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε αναβάτη οδήγηση σε μια από τις πιο γνωστές εταιρείες του χώρου και σε χιλιάδες επώνυμα και αξιόπιστα αξεσουάρ moto που συνδυάζουν την εργονομία στον αποθηκευτικό χώρο με το αχτύπητο στυλ.

Αξεσουάρ μότο Givi ιστορία Auto Motive.gr

Το Auto-Motive, εκπρόσωπος της Givi στην Ελλάδα, σας παρουσιάζει στη συνέχεια τα αξεσουάρ μότο που θα κάνουν τις διαδρομές σας με τη μηχανή πιο πρακτικές.

 

Μπαγκαζιέρες/βαλίτσες moto

Οι μπαγκαζιέρες μότο (γνωστές και ως βαλίτσες μηχανής) είναι η πιο συνηθισμένη λύση για τα μεγάλα ταξίδια αλλά και τις διαδρομές μέσα στην πόλη.

Τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι:

 • τοποθετούνται στο πίσω μέρος και όχι στο πλάι, με αποτέλεσμα να μην προσθέτουν όγκο στη μοτοσυκλέτα
 • σας παρέχουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε από μικροαντικείμενα, κράνη και προσωπικά αντικείμενα μέχρι εργαλεία, φαγητό ή είδη ταξιδίου
 • έχετε συγκεντρωμένα όλα σας τα είδη σε ένα μόνο μέρος και δεν χρειάζεται να τα ψάχνετε στις τσέπες σας, να κουβαλάτε τσαντάκια ή να κρεμάτε σακούλες στο τιμόνι της μηχανής
 • συγκεντρώνουν όλο το βάρος των αποσκευών στην πίσω ανάρτηση της μηχανής, μακριά από την εξάτμιση ή την αλυσίδα
 • διαθέτουν κλειδαριά, παρέχοντας ασφάλεια όταν απομακρύνεστε από τη μηχανή
 • μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σαν πλάτη για εσάς ή το συνεπιβάτη σας
 • είναι αδιάβροχες
 • μπορούν να κάνουν τη μοτοσυκλέτα πιο ορατή αν κολλήσετε πάνω τους ειδικά αντανακλαστικά ή να σας δώσουν και άλλο αποθηκευτικό χώρο με ειδικές σχάρες και λουριά (βλ. παρακάτω)

Συμπληρωματικά, μπορείτε να σας εξυπηρετήσει και ένας εσωτερικός σάκος βαλίτσας/μπαγκαζιέρας. Σε αυτούς μπορείτε να αποθηκεύσετε εύθραυστα αντικείμενα ή ευαίσθητο επαγγελματικό εξοπλισμό (π.χ. σύνεργα φωτογράφισης). Όταν θέλετε να πάρετε αυτά τα αντικείμενα μαζί σας, απλά αφαιρείτε τον εσωτερικό σάκο από τη μπαγκαζιέρα και τον παίρνετε μαζίσ ας.

Εσωτερικός Σάκος Βαλίτσας Auto Motive

 

Σχάρες μοτοσυκλέτας & τσάντες ουράς μότο

Οι σχάρες μοτοσυκλέτας είναι μια καλή λύση για μαλακές και πιο ελαφριές αποσκευές. Είναι περισσότερο διακριτικές και σας παρέχουν μεγαλύτερη ελευθερία στα προσωπικά είδη που μπορείτε να τοποθετήσετε.

Στο Auto-Motive διαθέτουμε πολλά σχέδια σε σχάρα τοποθέτησης βαλίτσας από την Givi. Αυτές οι σχάρες είναι συμβατές με τις μπαγκαζιέρες/βαλίτσες της ίδιας εταιρείας και λειτουργούν σαν βάση για την τοποθέτησή τους στη μηχανή. Όμως, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μόνες τους για να βάλετε πάνω μαλακές αποσκευές και να τις δέσετε με λουριά ή ειδικούς ιμάντες.

Σχάρα μοτοσυκλέτας Auto Motive

Εναλλακτικά, μια καλή λύση είναι και τα η τσάντα ή ο σάκος ουράς, που μπορούν να μετατραπούν εύκολα από αξεσουάρ χειρός/πλάτης σε αποθηκευτικό χώρο για το δίτροχό σας. Έχουν όλα τα πλεονεκτήματα που έχουν και οι μπαγκαζιέρες και επιπλέον:

 1. είναι φορητές, δηλαδή μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στο πίσω μέρος (την «ουρά») της μηχανής και να αφαιρεθούν εξίσου εύκολα για να τα κουβαλήσετε μαζί σας
 2. είναι μαλακές και έχουν μικρότερο βάρος
 3. είναι διαθέσιμες σε πολλά μεγέθη, σχέδια, υφάσματα και χρώματα

 

Πλαϊνές βαλίτσες & τσάντες μηχανής

Από την άλλη, κάποιοι αναβάτες προτιμούν να κουβαλούν τις αποσκευές στα πλάγια. Εδώ έρχονται οι πλαϊνές τσάντες και οι πλαϊνές βαλίτσες μηχανής.

Μπορεί οι βαλίτσες και οι τσάντες στα πλάγια της μοτοσυκλέτας να αυξάνουν το πλάτος της, όμως δίνουν προφανώς περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με τις τσάντες ουράς ή τις βαλίτσες μότο, γιατί αξιοποιείται και τις δύο πλευρές του οχήματος. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι οτι αποτρέπουν κάπως την άμεση επαφή της μηχανής και του αναβάτη με την άσφαλτο σε περίπτωση ατυχήματος.

Αποθηκευτικός χώρος μηχανής Auto Motive

Όπως ισχύει και στις μπαγκαζιέρες, έτσι και οι πλαϊνές βαλίτσες Givi τοποθετούνται στα πλάγια του οχήματος με ειδικές συμβατές βάσεις πλαϊνών σάκων.

Tσάντες ρεζερβουάρ & τιμονιού μοτοσυκλέτας

Για όσους προτιμούν να έχουν τα μικροαντικείμενά τους άμεσα προσβάσιμα μπροστά τους μια τσάντα ρεζερβουάρ ή μια τσάντα τιμονιού Givi είναι πολύ καλή επιλογή. Και αυτές οι τσάντες είναι πλήρεις από θήκες κάθε μεγέθους για όλα τα προσωπικά είδη που μεταφέρετε σε μικρές ή μεγαλύτερες διαδρομές.

Τσάντες τιμονιού ρεζερβουάρ μοτοσυκλέτας Auto Motive

 

Tσαντάκια ποδιού

Ένα τσαντάκι ποδιού είναι ένας καλός τρόπος για να πάρετε μαζί σας (ή καλύτερα πάνω σας) μερικά ακόμα αντικείμενα που θέλετε να μεταφέρετε. Όπως και με ένα παραδοσιακό τσαντάκι, έτσι και αυτά έχουν συνήθως πολλές θήκες με φερμουάρ ή τρουκς. Πολλά από αυτά είναι φτιαγμένα από θερμομονωτικό ή/και αδιάβροχο υλικό, παρέχοντας ιδανική προστασία για τα μικροαντικείμενά σας.

Τσαντάκι ποδιού Givei Auto Motive

Τα τσαντάκια ποδιού Givi είναι φτιαγμένα από οικολογικά ανθεκτικά υλικά που προσφέρουν προστασία σε ύλιο και βροχή. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από ασφαλείς θήκες, προσαρμόσιμο ιμάντα για το πόδι και αντανακλαστικά ένθετα.

 

Άλλα αξεσουάρ μότο Givi

Ολοκληρώνουμε την παρουσίαση με μερικά ακόμα αξεσουάρ μότο της Givi που θα συμπληρώσουν τέλεια τον αποθηκευτικό χώρο.

 

Κάντε τώρα την παραγγελία σας σε επώνυμα είδη της Givi ή σε όποια άλλα από τα εκατοντάδες αξεσουάρ μότο θέλετε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για άμεση παραλαβή οπουδήποτε σητν Ελλάδα. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!