6 προϊόντα για αφαίρεση γρατζουνιών αυτοκινήτου Auto Motive

6 προϊόντα για αφαίρεση γρατζουνιών αυτοκινήτου

Είναι κάτι που σε όλους έχει συμβεί. Η επαφή με τοίχο, κάποιο άλλο όχημα ή απλά με τις βούρτσες στο πλυντήριο είναι αρκετή για να προκαλέσει γρατζουνιές στο αυτοκίνητό μας. Τα καλά νέα είναι ότι, ακριβώς επειδή πρόκειται για κάτι τόσο συχνό, στην αγορά κυκλοφορούν πλέον πολλά προϊόντα για αφαίρεση γρατζουνιών αυτοκινήτου.

Σε συνέχεια του οδηγού μας για την εξωτερική περιποίηση του συτοκινήτου, ετοιμάσαμε για εσάς και έναν σύντομο οδηγό με έξι τέτοια προϊόντα που προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

 

K2 Ultra Cut αλοιφή απομάκρυνσης γρατζουνιών αυτοκινήτου

Για πάνω από 25 χρόνια η πολωνική K2 βάζει τον καθαρισμό και την περιποίηση του αυτοκινήτου στο επίκεντρο, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προσιτών και ταυτόχρονα ποιοτικών προϊόντων. Ένα από αυτά είναι η αλοιφή Ultra Cut για αφαίρεση γρατζουνιών από το αυτοκίνητο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την απλώσετε σε ένα μαλακό σφουγγαράκι ή κάποιο πανί μικροϊνών και να την απλώσετε πάνω στο αμάξωμα με κυκλικές κινήσεις. Για βαθύτερες γρατζουνιές ενδέχεται να χρειαστεί λίγο πιο έντονο τρίψιμο. Επίσης, καλό θα ήταν να καθαρίσετε το αυτοκίνητο πριν την εφαρμογή, να το στεγνώσετε και να το παρκάρετε σε ένα μέρος χωρίς έντονη ηλιακή ακτινοβολία.

959a51400f3f05be46049177e3c6715b

Αποκτήστε την K2 Αλοιφή Αφαίρεσης Γρατζουνιών Ultra Cut 100gr

 

K2 γαλάκτωμα γυαλίσματος & αφαίρεσης γρατζουνιών Venox

Για συνδυαστικό αποτέλεσμα φροντίδας, προτείνουμε και το γαλάκτωμα Venox της Κ2. Το συγκεκριμένο προϊόν εξομαλύνει γρατζουνιές ή στίγματα και γυαλίζει, με αποτέλεσμα να επανέρχεται η φωτεινότητα της βαφής σαν να είναι καινούργιο το αυτοκίνητο. Για την εφαρμογή χρησιμοποιήστε το ειδικό σφουγγαράκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και απλώστε το με τον ίδιο τρόπο που περιγράψαμε στο αμέσως προηγούμενο προϊόν

.7da955c9ea29b84149e97db458c9d7a5

 

Αποκτήστε το K2 Γαλάκτωμα Γυαλίσματος & Αφαίρεσης Γρατζουνιών Venox 180g

 

Flamingo Scratch Remover αλοιφή/κρέμα για επιδιόρθωση χρώματος και αφαίρεση γρατζουνιών αυτοκινήτου

Με προέλευση από τη «γενέτειρα» της αυτοκίνησης Αμερική, τα εξειδικευμένα είδη καθαρισμού Flamingo χαρίζουν λάμψη και προστασία στα μεταλλικά και τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου. Η αλοιφή Scratch Remover αφαιρεί εύκολα και αποτελεσματικά γρατζουνιές κάθε είδους, καθώς και θαμπάδες ή στίγματα. Απλά εφαρμόστε την στο αμάξωμα με ένα μαλακό σφουγγάρι ή πανί, αφήστε την να δράσει και μετά σκουπίστε την με ένα άλλο καθαρό πανί.

FLAMINGO ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ 300ml

Αποκτήστε την Flamingo Αλοιφή Για Αφαίρεση Γρατζουνιών 300ml

 

Arexons στυλό για αφαίρεση γρατζουνιών από το αυτοκίνητο

Με έτος ίδρυσης το 1925, η ιταλική Arexons είναι μία από τις πιο ιστορικές εταιρείες στον τομέα της αυτοκίνησης. Για αυτό και τα προϊόντα της είναι μια κλασική επιλογή για επαγγελματίες και απλούς οδηγούς που ενδιαφέρονται για την καλή εικόνα του οχήματός τους.

Η πρώτη μας πρόταση από την γκάμα της Arexons αφορά μεμονωμένες γρατζουνιές μικρού ή μεσαίου βάθους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, λοιπόν, μπορείτε να χρησιμποιήσετε το ειδικό στυλό επιδιόρθωσης. Ανακινήστε καλά και έπειτα πιέστε το ελαφρά πάνω στην γρατζουνιά. Το ειδικό διαφανές γεμιστικό θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Αφού δράσει, αφαιρέστε το παραπανίσιο προϊόν με ένα μαλακό πανί και αφήστε το σημείο να στεγνώσει. Εκτός από το αμάξωμα, με αυτό το προϊόν μπορείτε να σβήσετε γρατζουνιές και από πλαστικά μέρη, καθρέφτες ή προφυλακτήρες.

ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΡΑΖΟΥΝΙΩΝ AREXONS 10ml

 

Αποκτήστε το Στυλό Για Αφαίρεση Γρατζουνιών Arexons 10ml

 

Arexons Abrasive Paste πάστα για φροντίδα και επιδιόρθωση χρώματος αυτοκινήτου

Για λαμπερό και λείο αποτέλεσμα στο χρώμα του αυτοκινήτου, μία κλασική επιλογή είναι η πάστα γυαλίσματος Abrasive Paste της ίδιας εταιρείας. Μπορεί να εφαρμοστεί με μάλλινο πανάκι ή με αλοιφαδόρο. Εκτός από γρατζουνιές αφαιρεί υπολείμματα μπογιάς ή καουτσούκ, καθώς και άλλα σημάδια. Σύντομα θα επαναφέρει την αρχική γυαλάδα και φωτεινότητα του χρώματος, ακόμα και σε σημεία που έχουν παλιώσει ή οξειδωθεί.

ΠΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ AREXONS 150gr

 

Αποκτήστε την Πάστα Για Αφαίρεση Γρατζουνιών Arexons 150gr

 

Arexons Scratch Remover αλοιφή για αφαίρεση γρατζουνιών από το αυτοκίνητο

Αντίστοιχη δράση αλλά σε μορφή κρέμας προσφέρει και το Scratch Remover της Arexons. Μεταξύ άλλων είναι πολύ καλό και για να αφαιρεί υπολείμματα μπογιάς και σημάδια από την τριβή του αυτοκινήτου με άλλες επιφάνειες. Όπως και τα άλλα προϊόντα της κατηγορίας του, το απλώνετε με μαλακό πανάκι ή σφουγγάρι και αφού δράσει σκουπίζετε το σημείο με ένα άλλο καθαρό πάνι. Καλό θα ήταν να αφαιρέσετε όσο περισσότερο γίνεται το χώμα και τη σκόνη από το αυτοκίνητο πριν το εφαρμόσετε.

ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ AREXONS 150ml

 

Αποκτήστε την Αλοιφή Για Αφαίρεση Γρατζουνιών Arexons 150ml

 

Bonus: K2 Gravon κεραμική επίστρωση για έξτρα στρώση προστασίας

Προκειμένου η αφαίρεση γρατζουνιών αυτοκινήτου να έχει μόνιμο χαρακτήρα, προτείνουμε να εφαρμόσετε ένα επιπλέον στρώμα προστασίας πάνω στη βαφή. Η K2 μπορεί να βοηθήσει και σε αυτό με το ειδικό κιτ κεραμικής επίστρωσης για αμαξώματα. Το προϊόν είναι διαθέσιμο στην κανονική του έκδοση και στην Lite, ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει ανάλογο με την ευκολία εφαρμογής και τη διάρκεια της προστασίας που χρειάζεστε.

Βασισμένη στην τεχνολογία των νανοσωματιδίων, η Gravon δημιουργεί μια πολύ λεπτή αλλά αποτελεσματική κεραμική στρώση, προστατεύοντας το χρώμα ακόμα και στις πιο σκληρές βαφές αυτοκινήτων.

 

Περισσότερες συμβουλές για την αφαίρεση γρατζουνιών αυτοκινήτου

Χρειάζεστε περισσότερες προτάσεις για την απομάκρυνση γρατζουνιών από το αυτοκίνητο ή γενικότερα για την περιποίησή του; Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να σας δώσουμε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!